Netflix odhalil první trailer na blížící se třetí řadu oblíbeného seriálu Stranger Things

Michal PtáčekMichal Ptáček

stranger-things-season3
0Zobrazit komentáře

Když na televizní obrazovky v létě roku 2016 zamířil hororový seriál Stranger Things z dílny Netflixu, způsobil mezi diváky totální nadšení. Kombinace retro atmosféry s tajemným sci-fi zejména u generace, která vyrůstala v osmdesátých a devadesátých letech, vyvolala velkou vlnu nostalgie a umožnila jim se alespoň na okamžik vrátit do dětských let.

Do vkusu se seriál vyprávějící příběh čtyř malých chlapců a jedné tajemné dívky z amerického maloměsta Hawkins trefil i českým divákům, jak například potvrzuje i vysoké hodnocení 91 % na filmovém portálu ČSFD.

Nikoho tak nepřekvapilo, když tvůrci o rok později představili druhou řadu seriálu, která se dočkala neméně pozitivního přijetí a průměrného hodnocení 81 %. Fenomén Stranger Things je nicméně i po letech stále aktivní a Netflix proto před několika týdny vydal prohlášení o připravované třetí radě, která na televizní obrazovky zamíří už 4. července tohoto roku.

V souvislosti s připravovanou třetí řadou nyní streamovací platforma zveřejnila první oficiální trailer, který naznačuje, na co se diváci mohou těšit. Opět se nám představí známí dětští hrdinové, kteří v období letních školních prázdnin znovu budou bojovat s paranormálními jevy, způsobenými paralelním světem Upside Down. Vzhledem k datu uvedení se má třetí řada seriálu zároveň výrazně točit okolo významného amerického svátku Dne nezávislosti.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym