Netflix v nové sekci ukáže a automaticky upozorní na všechny filmy a seriály, které chystá

netflixlatestt

Nová záložka Latest na Netflixu, která ukazuje poslední i chystané seriály a filmy

0Zobrazit komentáře

Netflix je dnes synonymem pro online streaming filmů a seriálů. Největší globální platforma, která funguje ve více než 120 zemích, šlape nejen do obsahu, kam hodlá letos poslat 15 miliard dolarů, ale také do nových funkcí. Pro to, aby se jeho uživatelé v početné nabídce filmů a seriálů neztráceli a nezapomněli na něco podstatného, navíc nyní spouští zcela novou sekci s názvem „Latest“.

Ta se nově zařadila mezi hlavní záložky na levé straně v aplikaci Netflixu na chytrých televizích nebo herních konzolích, a to hned pod záložku „Home“. V ní lze najít přehled posledních filmů a seriálů, které na Netflixu vyšly, stejně jako přehled veškeré zajímavé produkce, která má vyjít v aktuálním a příštím týdnu. Všechny tipy jsou navíc přizpůsobeny každému uživateli na míru.

Navíc na všechny filmy a seriály, o které uživatelé projeví zájem, také dokáže Netflix upozornit, jakmile vyjdou. Funkce je podobná „Coming Soon“ na mobilních telefonech s Androidem, ale nyní přichází v nové formě i na většinu dalších zařízení, a to globálně pro všechny uživatele. Netflix ji pak testuje u vybraných předplatitelů také na zařízeních s iOS. Cílem Netflixu je ještě přímější lákání uživatelů zpět na platformu. Pro webovou verzi ji ale platforma prozatím neplánuje – tam existuje obdobná sekce v jiné podobě.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym