Internetovou televizi DVTV posílí Daniela Písařovicová, která přichází po 16 letech v České televizi

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

dvtv

Foto: DVTV

Internetovou televizi DVTV posílí Daniela Písařovicová

0Zobrazit komentáře

Internetová televize DVTV hlásí na začátku roku další velkou posilu. Její moderátorský tým rozšíří Daniela Písařovicová, která na sklonku roku po šestnácti letech ukončila své působení v České televizi. Opětovně se tak na pracovišti setká s Danielou Drtinovou a Martinem Veselovským, kteří před založením DVTV rovněž v ČT pracovali.

„Sleduji vás prakticky od vašich začátků a musím říct, že se mi líbí, jaké rozhovory děláte, a hlavně jak je děláte,“ uvedla při svém představení ve videu DVTV dvaačtyřicetiletá Písařovicová, která posledních sedm let v České televizi moderovala hlavní zpravodajskou relaci Události. Předtím se věnovala ekonomicky zaměřeným pořadům.

V DVTV doplní při rozhovorech zmíněné duo Daniela Drtinová a Martin Veselovský a také Emmu Smetanu, která je v internetové televizi od března 2017. Od loňského listopadu je pak součástí DVTV také Michael Rozsypal, bývalý dlouholetý moderátor České rozhlasu, který každý všední den připravuje krátký ranní pořad s výběrem zajímavých informací.

daniela-pisarovicova

Foto: ČT

Daniela Písařovicová působila 16 let v České televizi

Internetová televize DVTV, za níž vedle Drtinové s Veselovským stojí editoři Jan Rozkošný a Jan Ouředník, funguje od roku 2014, přičemž videoobsah dodává pro online deník Aktuálně.cz z vydavatelství Economia. Loni na jaře však DVTV uspořádala velmi úspěšnou crowdfundingovou sbírku na Hithitu, kde vybrala tehdy rekordních 9,7 milionu korun, mimo jiné na vytvoření vlastního webu.

Nový web funguje od loňska na adrese DVTV.cz, kde se po předplacení DVTV Extra můžete dívat na videa bez reklam a navíc dostanete i podcasty a titulky k jednotlivým rozhovorům. Před pár měsíci DVTV uváděla, že by se měla koncem loňského listopadu přiblížit ke zhruba 13 až 14 tisícům předplatitelů.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym