Jak jít ve čtyřiceti do důchodu, co plánuje Radek Kašpárek a jak porostou ceny bytů
Je tady další vydání newsletteru Weekly. Najdete v něm rozhovor s michelinským šéfkuchařem, investorem Lukášem Nádvorníkem nebo šéfem Finepu.
Další týden se chýlí ke konci a to je nejvyšší čas si zopakovat, co během něj stálo za pozornost. Třeba příběh mladého Čecha, který by rád po čtyřicítce do důchodu a popisuje, jak se o to snaží. Nebo vzácný rozhovor s šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, kde mluví o tom, jak by rád servíroval jídlo z ešusu, získal další michelinskou hvězdu nebo proč nedá doma dopustit na Maggi. To všechno se dočtete v našem newsletteru Weekly, jehož ochutnávku právě čtete. Přihlásit se k jeho odběru můžete v boxu níže.
💻 OpenAI spustilo vlastní vyhledávač. Vyzkoušeli jsme, jak vyzyvatel Googlu funguje
🏠 Simona Kijonková naskakuje na trend tiny housů. Podpořila projekt „automatu na minidomky“
💸 Většinu platu dá do ETF, aby šel mladý do penze. Mám strach z toho, až začnu rozpouštět jmění, říká
⭐Příští restaurace bude zabijačka, žádný fine dining, říká Kašpárek. Teď chci ale druhou hvězdu
🏙️ Ceny bytů v Praze se každou dekádu zdvojnásobí. A bude to platit ještě aspoň 20 let, říká developer
Všechny naše nejčtenějších články i ty nejzásadnější zprávy tohoto týdne najdete v celém vydání aktuálního newsletteru Weekly.