Deli

zichovec-nahled

Je libo pivo s příchutí okurkového salátu? Na Zichovec Beer Festu můžete ochutnat i jiné divočiny

Čerstvý přehled gastronomických novinek v podobě newsletteru Deli je po dvou týdnech opět tady. Je v něm něco pro milovníky piva i exotiky.

hostinec-doubrava-nahled

Kde spojit výlet se skvělou gastronomií? Vydejte se třeba do malebného hostince na západě Čech

Po čtrnácti dnech je tady další vydání newsletteru Deli, které je tentokrát věnované ryze tipům na neokoukanou gastronomii v regionech.

street-buffet-nahled

Do Roudnice nad Labem za kulturou i jídlem. Do podzámčí můžete vyrazit třeba na korejské kuře

Po dvou týdnech je tady další vydání newsletteru Deli, který jako vždy přináší to nejzajímavější, co se na české gastronomické scéně událo.

mamam-nahled

Mladý pár si vysnil vlastní bistro. Teď v něm připravuje jídla z dětství i z cest a kávu s misem

Po menší odmlce je tady čerstvé vydání newsletteru Deli, který jako vždy překypuje novinkami z českého gastronomického rybníčku.

alma-nahled

V pražských Jirchářích otevřel nový podnik. Začít v něm můžete ráno a skončit koktejlem pozdě večer

Gastronomie na úrovni, sendviče, jaké svět neviděl, skvělá káva u tramvají a koktejly spojené s NFT. Nové číslo newsletteru Deli má od každého něco.

vila-63-nahled

Prvorepubliková atmosféra a zahrada. Vila v pražské Hradešínské ulici se změnila v kavárenskou oázu

Červen je v plném proudu a s teplým počasím přichází i čerstvá várka novinek z české gastronomické scény v podobě newsletteru Deli.

langos-nahled-nove

Langoš s kečupem nebo s bůčkem. Oblíbená vinárna láká na hody v duchu letních koupališť

Dva týdny uplynuly a je tady další porce novinek z českého gastronomického rybníčku v podobě newsletteru Deli.

triko-nahled-1

Tatérská legenda Michal Burda provozuje úspěšný koloniál v Praze. Nyní otevírá nový podnik v Táboře

Po dvou týdnech je tady další porce novinek z české gastronomické scény v podobě newsletteru Deli. Tentokrát zavítáme kromě Prahy také do Tábora a…

pompeje-nahled

Italská tradice v Praze. Do nové pekárny vyrazte pro chléb, jehož historie sahá až k výbuchu Vesuvu

V Pompejích se díky sopečnému popelu zachovalo ledacos. Třeba bochník chleba. Podle jeho receptury nyní peče Ital Giacomo Candido v Praze.

deli-nahled

Praha se poprvé stává dějištěm velkého gastronomického festivalu. Zúčastní se ho 25 podniků

Po dvou týdnech je tady čerstvá porce novinek z české gastronomické scény v podobě newsletteru Deli. Povolte si opasky, protože začaly velké hody.

clanek-nahled-bylo-nebylo

V Liberci otevřel neotřelý bar. K pití si zde můžete dát Milionáře z chatrče nebo Americkou krásu

Bylo nebylo, v Liberci se v březnu objevil podnik, o kterém jeho majitelé dlouho snili a který do města přinesl závan hravé barové mixologie.

alcron-nahled

Pražská restaurace Alcron je v novém. Sází na tradiční kulinařinu i na chody bez masa

Porce novinek z české gastroscény v podobě pravidelného newsletteru Deli je tady. Na své si přijdou milovníci fine diningu, vína, kávy i pečiva.

nerudova-nahled

Nový podnik přibližuje Nerudovu ulici místním. Vyrazit sem můžete na snídani i koktejl

Je tady čerstvá porce novinek z české gastronomické scény v podobě pravidelného newsletteru Deli. Nakoukneme do Nerudovy ulice, ale také do Francie.

zem-nahled

Gastronomická krasojízda v Praze. V únoru ji navštíví dva michelinští šéfkuchaři z Řecka a Anglie

Dva týdny uběhly jako voda a je tady čerstvá porce novinek z české gastronomické scény v podobě pravidelného newsletteru Deli.

otvirak-inventář

Na kávu, kremroli i pro chleba. Mladý pár se rozhodl zpestřit gastronomickou scénu v Ústí nad Labem

Únor zve do nového podniku v Ústí, nové pekárny v Praze a k tomu hned na dvě akce, které by si neměli nechat ujít…