Spouštíme newsletter Deli. Pravidelně vám v něm budeme servírovat chutné novinky z české gastro scény

cc-deliNewsletter

Foto: Jojo Yuen / CC

Spouštíme nový newsletter Deli

Na konci října jsme spustili novou rubriku V Gastru. Od té doby se na nás ze všech koutů českého gastronomického vesmíru valí tolik vábivých informací z podniků jak stabilně zajetých, tak čerstvě vzniklých či teprve bublajících pod pokličkou, že nám přijde škoda se o ně nepodělit s širším okruhem foodies. A také nechceme přibírat na váze sami.

Počínaje příští středou tak v e-mailových schránkách všech, kdo chtějí dostávat pravidelnou porci novinek ze světa gastra, přistane první Deli – newsletter s výběrem toho nejzajímavějšího z české gastronomické scény. K jeho odběru se můžete již nyní přihlásit zde, aby vám neuniklo první číslo.

Dáváme si za cíl nejen pečlivě mapovat dění na poli restaurací, kaváren, bister, pekáren, cukráren, barů, vináren i všech kulinářských konceptů, které lze jen těžko zařadit do škatulky, ale také sledovat, jaké události se chystají, a samozřejmě ochutnávat a objevovat. A byť při tom pravděpodobně přibereme spoustu kil, je to oběť, kterou jsme ochotni podstoupit.

Odběratelům Deli se každých čtrnáct dnů v e-mailové schránce objeví newsletter, který svižně a stravitelně zprostředkuje, co nového se zrovna vaří, fermentuje, maceruje a zraje za dveřmi českých gastro podniků. Zároveň chceme dát prostor lidem, kteří za kultivací tuzemské gastronomické scény stojí, a tak budou součástí Deli i krátké komentáře, zákulisní informace a jiné zpravodajské střípky.

Newsletter bude odcházet ve středu, protože právě uprostřed týdne často plánujeme, kam vyrazíme na páteční večeři nebo sobotní výlet, a brouzdáme na sociálních sítích, abychom zjistili, jaká zajímavá gastro akce se kde chystá. Pokusíme se vám usnadnit tuhle mravenčí práci, a vy si tak v ušetřeném čase můžete vyrazit dát něco dobrého. A pokud budete mít nějaký dobrý tip vy sami, pošlete nám ho na adresu aneta@cc.cz – rádi ho zařadíme.

fd_2

Foto: Y. Aziz/Unsplash

Deli je tady

Pokud se chcete stát člověkem, kterého se budou přátelé ptát, kam se vydat za dobrým jídlem, první číslo našeho Deli by vás nemělo minout. Na co se v něm můžete těšit?

  • Zavadili jsme o novou kavárnu v centru Prahy, která svým pojetím vybočuje ze zajetých kolejí. Dočtete se, co nám ke konceptu řekl její majitel a proč byste ji při cestě po centru neměli minout.
  • Prozradíme vám, jaký Cocktail Bar Takeover se chystá na příští sobotu. Vězte, že půjde o událost, kterou si nebudete chtít nechat ujít. Zatím odtajníme jen to, že naše gastronomické KROky povedou na sever.
  • Každý správný foodie ví, že je na spadnutí nová restaurace sítě Ambiente. Dozvíte se, kde ji najdete a jaký termín si označit v kalendáři, aby vám neunikla velkolepá otvíračka.

První Deli bude odcházet již příští středu a k odběru se můžete přihlásit přímo tady.

Sára Goldbergerová

Grafomanka, která má pořád hlad a v těle jí místo krve koluje ramen a káva černá jako bezměsíčná noc. Vyzná se ale také v realitách, miluje Japonsko, Blade Runnera a Nabokova.

Grafomanka, která má pořád hlad a v těle jí místo krve koluje ramen a káva černá jako bezměsíčná noc. Vyzná se ale také v realitách, miluje Japonsko, Blade Runnera a Nabokova.