Bazarobot opustili investoři Martin Kasa a Adam Kurzok

bazarobot_1
0Zobrazit komentáře

Bazarobot funguje teprve něco málo přes rok a za tu dobu si získal nejen stovky klientů, ale i dvojici investorů v podobě Martina Kasy a Adama Kurzoka, za nespecifikovanou částku i výši podílů. To bylo asi měsíc a půl po založení, nyní však bezmála po roce z projektu oba investoři vystupují a dvěma majitelům vracejí zpět jejich 50% podíly, o čemž jako první jak informoval server Lupa.cz.

bazarobot_1

Přečtěte si takéBazarobot.cz mění systém provizeBazarobot.cz mění systém provize

Oba investoři podle informací investici zhodnotili, byť veřejně se částku nedozvíme. Toto rozhodnutí padlo ve spolupráci se zakladateli proto, že Bazarobot potřebuje nejen další prostředky pro rozvoj, ale i časovou investici, kterou si Martin Kasa, ani Adam Kurzok nemohou momentálně dovolit.

Jeden z investorů Martin Kasa, pak k transakci ještě na svém blogu doplnil:

„odkupová transakce je jinak strukturovaná než původní investice, ale finančně je velmi podobná původní investici + rozumné % p.a. „

Bazarobot aktuálně rozesílá cca. 30 balíků denně a za rok 2014 zpracovali bezmála 32 800 položek s obratem přes 2,5 milionu korun. Mladá firma samozřejmě chce progresivně růst a proto plánuje expanzi na polský trh, kde polské Allegro, stejně jako u nás, stále výrazně dominuje nad eBay a dalšími kanály. Jak to ovšem bude, záleží výrazně na zvoleném partnerovi, který se stále hledá.

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym