Říjnový Startup Summit v Praze představí hvězdy z firem jako Socialbakers, Rohlik.cz nebo Credo Ventures

0Zobrazit komentáře

Slovo „startup“ se v posledních letech skloňuje v nejrůznějších formách. A proto, že jsou na startupy tak protichůdné názory a mezi lidmi kolují mylné informace, vzniká pocit, že jde jen o nějakou krátkodobou módní záležitost. Trochu vysvětlení a důkazů o opaku chce přivést v pořadí již čtvrtý ročník Startup Summitu, který pořádá server Tyinternety.cz ve spolupráci s Mladou Frontou.

V prostorách pražského klubu SaSaZu se 15. října rozezní pódium a poprvé nebudou hlavním cílem startupisti jako takoví, ale především lidi z klasického businessu, kteří se je musí naučit chápat a respektovat. A třeba se naučit zapřemýšlet nad tím, jak pro ně může být práce s rizikovým kapitálem, investicemi nebo nástroji startupů přínosem.

IMG_8170

Přečtěte si takéJak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?Jak probíhala konference Engage Prague 2015 pořádaná českými Socialbakers?

Mezi hlavními řečníky by se měl objevit například Tomáš Čupr, zakladatel Slevomatu, Damejidlo.cz nebo Rohlik.cz, Ondřej Bartoš z Credo Ventures a spousta dalších jmen z analytického startupu Socialbakers, investiční skupiny Miton nebo startupu Zdeňka Cendry poskytujícího síť pro doručování obsahu, CDN77.

Den nabitý přednáškami, navazujícími na networking, si můžete vychutnat za 4000 Kč za klasický a 7500 Kč bez DPH za VIP lístek v dnes zahájeném předprodeji. Mediální partnerem projektu se stal i náš magazín.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym