Facebook kompletně změní funkci „Like“. Podívejte se, jak bude vypadat

Screen Shot 2015-10-09 at 01.23.44
0Zobrazit komentáře

Facebook vypouští funkce tak rychle, že je nestačí většina uživatelů ani zaznamenat, natož vyzkoušet. Pro tentokrát je to dlouho žádané rozšíření lajkovacího tlačítka, které, jak bylo předpokládáno, nedostane funkci „nelíbí“, ale naopak šest dalších druhů reakcí, které jsou podle Facebooku v komunikaci mezi uživateli nejčastější.

Nová funkce byla vypuštěna prozatím v Irsku a Španělsku pod názvem Reactions a její používání je jednodušší, než se na první pohled může zdát. Po přidržení prstu (dlouhém kliku na PC) na ikonce palce se otevře nativní okno s dalšími možnostmi vtipně animovaných emotikonů a po výběru jednoho z nich i příslušná ikonka u příspěvku.

tesla

Přečtěte si takéDojezd elektromobilu Tesla Model S se brzy zdvojnásobí!Dojezd elektromobilu Tesla Model S se brzy zdvojnásobí!

Facebook bude pravděpodobně několik týdnů až měsíců funkci testovat na prvotních trzích a poté jí postupně implementuje dále, píše Chris Cox, CPO Facebooku přímo na svém profilu. V poslední době zazářil Facebook například novými funkcemi pro podniky, největším redesignem vlastních profilů od založení nebo vývojem asistenta s pokročilou umělou inteligencí.

Posted by Chris Cox on Thursday, October 8, 2015

Diskuze (0)

Novinka

Anonym