Nelegální aplikace na streaming filmů Popcorn Time má další kopii, tentokrát hudební

aurous
0Zobrazit komentáře

Pravděpodobně jste zaznamenali celosvětový úspěch nelegální aplikace Popcorn Time, která dokázala prakticky během pár kliků zprostředkovat streaming jakéhokoliv filmu, včetně výběru dalších dostupných dabingů nebo titulek. Prvotní verze, kterou vytvořil argentinský designer společně s několika kamarády, se ale transformovala do volné platformy, kterou nyní pomáhají tvořit sami uživatelé a která jen 2 měsíce po svém „spuštění“ získala miliony stažení.

Aby toho nebylo málo, objevila se nyní nová aplikace s názvem Aurous, která na stejném principu dokáže přehrávat a stahovat písničky v mnoha různých formátech, od běžného MP3, až po vysokou kvalitu FLAC. Na první pohled vypadá jako kombinace Popcorn Time a Spotify, i s tím, že lze písničky vyhledávat a řadit do vlastních playlistů, případně si playlisty z běžných streaming služeb importovat.

popcorn

Přečtěte si takéTvůrce nelegálního přehrávače filmů Popcorn Time odhalil svou identitu a výdělkyTvůrce nelegálního přehrávače filmů Popcorn Time odhalil svou identitu a výdělky

Celá aplikace funguje na bázi open-source, kdokoliv zdatnější si tak může přizpůsobit vzhled nebo funkce přesně na míru – stačí jen trochu ovládat HTML5, CSS a Javascript. K využití je k dispozici i přehledné API, které lze napojit na vlastní projekty založené na Aurous.

aurous-alpha-screenshot

Ke stažení a využití je pochopitelně zcela zdarma, bez reklam a momentálně k dispozici na Windows, Mac OS a Linux ve své alpha verzi, která podle tvůrce může stále obsahovat drobné chyby. Jakmile se podaří vše stabilizovat a odladit, mohla by se objevit i verze pro mobilní zařízení. Aurous momentálně boduje na populárním Product Huntu a my s napětím čekáme, jak na to zareaguje zákon.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym