Mall.cz v Praze zavádí nový koncept prodejen. Kombinuje showroom a výdejnu

Michal PtáčekMichal Ptáček

mall-butovice-m
0Zobrazit komentáře

Tuzemský eshopový hráč Mall.cz spadající do portfolia e-commerce skupiny Mall Group, kterou spravuje internetový podnikatel Jakub Havrlant společně s trojicí československých miliardářů Petrem Kellnerem (PPF), Patrikem Tkáčem a Danielem Křetínským, míří opět o něco více do „offline“ byznysu.

Eshop, za který Havrlant s finanční podporou zmíněných investorů v roce 2015 zaplatil miliardy Kč, totiž otevřel v pražské Galerii Butovice první pobočku v obchodním centru, která slouží jako prodejna/showroom zboží a zároveň také jako klasická výdejna, včetně možnosti vyzvednout si objemnější objednávky jako domácí spotřebiče a podobně. Prvními značkami, které v Mall showroomech začínají nabízet své produkty se pak staly Philips a LEGO.

TZ_Diktafon s umělou inteligencí, to je americká aplikace Otter, na jejímž vývoji se podílelo STRV_1

Přečtěte si takéČeští STRV se podíleli na vývoji chytrého diktafonu Otter, který získal investici 13 milionů dolarůČeští STRV se podíleli na vývoji chytrého diktafonu Otter, který získal investici 13 milionů dolarů

Novinka z dílny Mallu je tak  první v řadě plánovaných modernizací, které vycházejí z nové prodejní koncepce eshopu. Cílem by mělo být umožnit zákazníkům okamžitě zakoupit vystavené zboží a zároveň jim zpříjemnit zážitek z nakupování. Cestou modernizace se mimo jiné vydává například i konkurenční Alza, která před několika měsíci představila nový koncept svých futuristických a plně samoobslužných prodejen.

„Snažíme se našim zákazníkům nakupování co nejvíce usnadnit. Proto jsme pojali změnu prodejen právě tímto způsobem, který jim ušetří čas a umožní lépe si vybrat. Oblíbené zboží bude na prodejně k dispozici, takže zákazníci nebudou muset čekat na naskladnění, ale rovnou si ho zakoupí a odnesou. Věříme, že nové prodejny s moduly s různým sortimentem zákazníky zaujmou,“ říká Ivan Vodička, ředitel služeb zákazníkům Mall Group.

Identickou změnou by pak v následujících měsících mělo projít i dalších 17 výdejních míst Mallu v Česku s tím, že změny se dotknou také eshopu CZC.cz, který do skupiny Mall Group rovněž spadá.

mall-butovice-1

Nový koncept prodejen Mall.cz

mall-butovice-2
mall-butovice-3
mall-butovice-4
mall-butovice-5

Diskuze (0)

Novinka

Anonym