Amazon vedle nákladného seriálu chystá i novou hru na motivy Pána prstenů

lotr
0Zobrazit komentáře

Když přišel na filmová plátna třídílný film Pán prstenů, okamžitě se z něj stala senzace, na kterou navázaly i tři díly Hobita. Vše bylo natočeno na motivy populárních knih od J.R.R. Tolkiena a úspěchu se nyní chytil i gigant Amazon, který se rozhodl na motivy filmu natočit nový seriál o pěti řadách. A zatímco ještě není ani dotočeno a teprve nedávno seriál získal režiséra, Amazon prostřednictvím svého Game Studia chystá také vlastní herní počin.

Půjde o takzvané fantasy MMO, tedy online hru pro více hráčů, která se bude odehrávat před dějem filmových titulů, podobně jako nový seriál – herní a seriálový počin ovšem nebude nijak propojen. Amazon na něm spolupracuje s vývojářskou firmou Leyou, která spadá pod Athlon Games. Herní novinka by měla přinést propracovaný svět Středozemě, včetně nových stvoření a prostředí, které jsme dosud neměli šanci vidět ani ve filmech.

Hra bude dostupná na herních konzolí, primárně pro Xbox One a také PlayStation 4, případně jejich nastávající generaci, a samozřejmě také na PC. Hrát se bude zdarma a k dispozici tak pravděpodobně bude pouze množství přídavků a placeného stahovatelného obsahu do hry. Bližší informace nejsou prozatím známy.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym