Tento nástroj rychle vyhledá ideální místo k bydlení na základě vašeho měsíčního příjmu

Filip HouskaFilip Houska

awaits
0Zobrazit komentáře

Takřka každý někdy přemýšlel o tom, jaké by to bylo, kdyby se přestěhoval do cizí země. Důvodů pro nenaplnění takových plánů může být pochopitelně několik, ovšem jeden z nejzásadnějších je finanční situace. A na tu se zaměřuje služba The Earth Awaits.

The Earth Awaits je bezplatná internetová platforma, která pomocí zadaného měsíčního příjmu a osobních preferencí jako počtu členů rodiny, kvality života, stupně kriminality a úrovně znečištění dotyčnému vyhledá ideální místo k živobytí. Do částky jako takové se pak počítají průměrné ceny za bydlení, jídlo a dopravu ve vybraném městě.

tribe-2-0-message

Přečtěte si takéTribe: chatovací videoaplikace, která dokáže převést mluvu do interaktivní textové podobyTribe: chatovací videoaplikace, která dokáže převést mluvu do interaktivní textové podoby

Nástroj funguje velice jednoduše. Jediné, co musí uživatel udělat, je určení měsíčního příjmu (respektive peněz, které si může dovolit utratit za bydlení), stanovení preferencí a zvolení, zda-li chce vyhledávat místa po všech kontinentech nebo jen určitých. Služba následně vyselektuje takové lokality, které se shodují s uvedenými informacemi.

theearthawaits

Pak už stačí jen volně procházet vybranými městy, kde lze vedle fotky vidět potřebnou sumu peněz, počet obyvatel, stupeň kriminality a úroveň znečištění. Po rozkliknutí vybraného místa se nabídnou detailnější informace jako například nejbližší letiště nebo průměrná rychlost internetového připojení spolu s větším množstvím fotek.

Platforma čerpá statistická data ze serveru Numbeocož je databáze průměrných životních nákladů v lokalitách po celém světě, a obecnější texty z volně dostupných webů jako Wikipedia. Nevýhodou je nezahrnutí nákladů na pojištění a lékařskou péči. Služba by se zároveň dala srovnat s obdobným NomadListem, od populárního levelsio.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym