HBO se startem 5. série seriálu Silicon Valley uvede VR hru z prostředí známého inkubátoru

Filip HouskaFilip Houska

hbo

Silicon Valley, seriál pod taktovkou HBO

0Zobrazit komentáře

Už jen několik hodin zbývá do momentu, kdy odstartuje první díl páté série komediálního seriálu o startupech a technologiích Silicon Valley. Při této příležitosti připravilo HBO pro fanoušky speciální hru pro virtuální realitu, která je přenese přímo do domu, kde se ikonický fiktivní startup Pied Pipper postupně buduje.

Hra, na které HBO spolupracovalo s britským vývojářským studiem Rewind, se jmenuje Silicon Valley: Inside the Hacker Hostel. Jak název napovídá, vše se bude odehrávat výhradně v inkubátoru Erlicha Bachmana, kde bude možné provádět zejména takové aktivity hrdinů Richarda, Dineshe, Gilfoyle či Jìan-Yánga, které tento úspěšný seriál částečně charakterizují.

slack1

Přečtěte si takéNové podmínky Slacku umožňují zaměstnavatelům číst soukromé zprávy všech uživatelůNové podmínky Slacku umožňují zaměstnavatelům číst soukromé zprávy všech uživatelů

Součástí hry bude až 750 různých interaktivních předmětů, jež symbolizují dění v jednotlivých epizodách. Nebude tak chybět Erlichův bong na marihuanu či Fage jogurt, žonglovací barevně se měnící koule („always blue, always blue“), tequila investora Russe Hannemana, Big Headův nápoj Big Gulp, stolní fotbal, který byl oblíbený u Jìan-Yángových přátel, a mnoho dalších virtuálních rekvizit.

B77447C9-70DB-40FB-9E4B-449F539F40C7

S těmito předměty se pojí i aktivity, které uvnitř domu (či mimo něj) někdy probíhaly. Vedle kouření z bongu nebo žonglování s dvoubarevnou koulí bude možné rozbíjet stěnu (aby skrz ní mohl Gilfoyle protáhnout kabely) či provrtávat Dineshův harddisk (aby z něj člověk, kterému byl při rozprodávání sídla Pied Pipperu omylem prodán, nemohl čerpat veškeré know-how). Navíc bude možné dojít i k tabuli, kde bylo poněkud netradičním způsobem zdokonaleno jádro Richardova algoritmu.

Hra Silicon Valley: Inside the Hacker Hostel bude dostupná ke stažení na platformě Viveport pro VR headset Vive od HTC, a to během vysílání prvního dílu páté řady. Ta středoevropského času proběhne okolo zítřejší čtvrté hodiny ranní s tím, že oficiálně se na obrazovkách českého HBO objeví zítra ve 21:00.

https://youtu.be/3cZFPRrRN_g

Foto: HBO (reprofoto, YouTube)

Diskuze (0)

Novinka

Anonym