Počasí.cz má po letech novou podobu. Seznam ho propojil s Windy.com miliardáře Iva Lukačoviče

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

pocasi-cz-top

Nové Počasí.cz

0Zobrazit komentáře

Předpověď počasí hledá alespoň čas od času zřejmě každý. Webových stránek, aplikací a dalších služeb, kde se můžete podívat, jestli bude pršet, svítit slunce nebo jaké teploty nás čekají, existuje prakticky nekonečné množství. Tuzemská internetová jednička Seznam.cz svým uživatelům nabízí portál Počasí.cz, který nyní prošel po letech zásadními změnami.

Služba Počasí.cz má prominentní pozici na domovské stránce Seznam.cz, kterou každý měsíc navštíví miliony uživatelů, a tak jde o jeden z předních tuzemských portálů, jež o počasí informují. Seznam se ho proto rozhodl aktualizovat, aby odpovídal moderním standardům.

Počasí.cz tak jednak přichází v nové desktopové i mobilní verzi, které prošly kompletním redesignem, a jednak s úplně novým napojením na Windy.com. Rychle rostoucí meteorologický projekt zakladatele a jediného vlastníka Seznamu Iva Lukačoviče nově na Počasí.cz dodá předpověď pro celý svět.

pocasi-cz-desktop-mobile

Nové desktopové a mobilní verze Počasí.cz

Uživatelé dostanou podrobnou předpověď až na šest dní dopředu, hodinový výhled s vývojem teploty, větru i srážek a aktuální situaci doplňuje rovněž meteoradar, který je integrovaný právě z Windy.com.

„Na webu uživatelé uvidí, jaká bude teplota, jestli bude pršet či sněžit. A pro ty, co se chystají třeba do hor a potřebují znát podrobnější údaje o větru, ukážeme i jeho směr a rychlost,“ upřesňuje Veronika Prokopová, produktová manažerka služby Počasí.cz.

pavel-plachky-boxed

Přečtěte si takéStavěl byznys pro nejbohatšího Čecha. Teď chce Pavel Plachký s chytrými čidly Senzoor změnit naše domácnostiStavěl byznys pro nejbohatšího Čecha. Teď chce Pavel Plachký s chytrými čidly Senzoor změnit naše domácnosti

Jak již bylo řečeno, Počasí.cz se jednak nachází na domovské stránce Seznam.cz a zároveň je napojeno na celý seznamácký ekosystém, což znamená, že ho uživatelé najdou také v rámci dalších služeb jako Mapy.cz, ve vyhledávání nebo v prohlížeči od Seznamu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym