Marvel otevírá další fázi svého superhrdinského světa. Podívejte se na první trailer k filmu Black Widow

blackwidow

Foto: Marvel Studios

Scarlett Johansson v hlavní roli Black Widow

0Zobrazit komentáře

Marvel a potažmo jeho vlastník Disney vykopává následující dekádu své marvelovské ságy superhrdinů ve velkém. Na příští rok plánuje dva filmy a prvním z nich má být příběh Natashy Romanoff neboli Black Widow ve stejnojmenném filmu. V hlavní roli se poprvé v superhrdinském světě představí Scarlett Johansson, která postavu ztvárnila již v několika dílech Avengers, včetně toho posledního s podtitulem Endgame, jenž se stal vůbec nejvýdělečnějším filmem historie.

Po něm už následoval pouze Spider-Man: Daleko od domova, který dovršil tři fáze takzvaného Marvel Cinematic Universe (MCU) o 23 filmech a Black Widow bude prvním filmem, který otevře čtvrtou fázi. V amerických kinech se Black Widow objeví 1. května a Marvel nyní přichází s prvním teaser trailerem. Ten na více než dvou minutách ukazuje část příběhu, stejně jako všechny hlavní postavy, včetně Samuela L. Jacksona v roli Nicka Furyho, a také jednoho nováčka – Davida Harboura, který je znám ze seriálu Stranger Things od Netflixu.

Události filmu navazují na snímek Captain America: Občanská válka a další informace se pravděpodobně dozvíme od Marvelu po tomto víkendu, kdy má mediální obr filmový panel na akci CCXP v Brazílii. Mezitím se můžete podívat na dvouminutový trailer:

Po obrovsky úspěšném letošním roce fanoušci čekají na jakýkoliv další náznak a novinky, stejně jako bude zajímavé sledovat, zda se i čtvrté fázi bude finančně dařit tolik jako těm předchozím. Avengers: Endgame jsou prvním filmem, kterému se podařilo překonat Avatara, mistrovské dílo Jamese Camerona, ale miliardové mety se podařilo dosáhnout také snímkům jako Captain MarvelSpider-Man: Daleko od domovaBlack Panther i předchozím dvěma filmům s Avengers.

Konkurenčnímu DC se to za hodně dlouhou dobu v letošním roce podařilo s Jokerem, který slavil úspěch po celém světě a nedávno překonal magickou metu, jež v rámci DC dosáhlo pouze několik málo filmů, v čele s Temným rytířem, a zároveň se zařadil na pozici nejvýdělečnějšího eRkového filmu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym