Deli

zem-nahled

Gastronomická krasojízda v Praze. V únoru ji navštíví dva michelinští šéfkuchaři z Řecka a Anglie

Dva týdny uběhly jako voda a je tady čerstvá porce novinek z české gastronomické scény v podobě pravidelného newsletteru Deli.

otvirak-inventář

Na kávu, kremroli i pro chleba. Mladý pár se rozhodl zpestřit gastronomickou scénu v Ústí nad Labem

Únor zve do nového podniku v Ústí, nové pekárny v Praze a k tomu hned na dvě akce, které by si neměli nechat ujít…

champagne-nahled

Svátek pro milovníky šampaňského. Novoměstská radnice se promění na malou Champagne v centru Prahy

Šampaňské, naturální víno, novolunární hody a kousek Vietnamu v Brně. Polovina ledna přináší pravidelný přehled z dění na české gastroscéně.

novy-svet

V Novém Světě u Pražského hradu se objevilo nové bistro. Láká na magickou atmosféru 17. století

Nový rok přináší čerstvou porci novinek z české gastronomické scény. Takže pokud nemáte na lednovém pořadníku hubnutí, inspiraci jistě oceníte.

hell-smoke-nahled

Na Malou Stranu dorazila udírna až z Texasu. Je srdcem nového podniku, kde se specializují na BBQ

Vánoce jsou za rohem a konec roku hned za tím druhým. Což znamená, že je tady poslední letošní porce novinek z české gastronomické scény.

kapr-nahled

Vánoční předvoj z nebeského rybníka. Spokojení kapři převezmou otěže v karlínském bistru Kro

Jíst kapra jen na Štědrý den by byla škoda. Pokud to chcete zlomit, můžete s tím začít třeba 21. prosince. A rovnou s těmi…

silq-nahled

Dejvice protnula Hedvábná stezka. V nové restauraci můžete ochutnat třeba gin s vodou z Pacifiku

Čerstvá porce novinek z české gastronomické scény je tady. Tentokrát voní po římském kmínu, kardamomu, thajské bazalce, zázvoru a sójové omáčce.

gurdau-nahled

Degustace o 20 chodech. Vinařská obec Kurdějov se krátce promění na gastronomickou mekku

Vinařství Gurdau připravilo ve spolupráci s projektem Ze Mě neobvyklou večeři plnou vlastnoručně ulovené a zpracované zvěřiny.

autentista-nahled

Oblíbený vinný bar v centru Prahy oslaví tři roky. Byl to boj o přežití, říká spolumajitel Autentisty

Dva týdny prosté gastronomické inspirace jsou za námi a je tu čerstvá porce novinek, o kterých by měli vědět milovníci vína, ale také bůčku…

poharek-nahled-jidlo

V Pavlově otevřel Pohárek. Spojuje bistro, ubytování a sklípek pro 400 lahví vína

Dva týdny uplynuly a je tady čerstvý souhrn, který by neměl uniknout žádnému milovníkovi rozličných gastronomických zážitků.

pekarna-nahled

Holešovice přivítaly novou řemeslnou pekárnu. Zajít si sem můžete na negroni infuzované croissantem

Je tady další porce gastronomických novinek, ze které budou mít radost milovníci lepku, ale také nadšenci do exotické i lokální kuchyně.

beer-fest-nahled

Velkolepé pivní radovánky. Zichovec zve na více než 50 druhů piv v doprovodu jídla a hudby

Pivo, káva, ramen, rozšíření provozu oblíbené pražské restaurace a kulinářské kurzy. To všechno přinesl na českou gastroscénu konec srpna.

povidlon-nahled

Na Lipno za koupáním a sladkým. Nová cukrárna Povidloň láká na moderně pojatou tradici

Dva týdny utekly jako voda a je tady další gastronomická inspirace, která se stále nese v letně výletním duchu.

Kaple winebar

V komplexu Anežského kláštera se objevila nová kavárna. A v Brně otevřeli vinnou kapli

Opět vás zodpovědně informujeme o tom, co nového se na české gastro scéně urodilo. Káva, víno, něco k snědku – od každého máme něco.

Monkey Bar zahrada

Hledáte osvěžení v letních vedrech? V Praze můžete zamířit do džungle nedaleko Václaváku

K nepříjemné vlně veder vám přinášíme o poznání příjemnější vlnu gastronomických novinek. Tentokrát se nese v osvěžujícím duchu.