Deli

poharek-nahled-jidloNewsletter

V Pavlově otevřel Pohárek. Spojuje bistro, ubytování a sklípek pro 400 lahví vína

Dva týdny uplynuly a je tady čerstvý souhrn, který by neměl uniknout žádnému milovníkovi rozličných gastronomických zážitků.

pekarna-nahledNewsletter

Holešovice přivítaly novou řemeslnou pekárnu. Zajít si sem můžete na negroni infuzované croissantem

Je tady další porce gastronomických novinek, ze které budou mít radost milovníci lepku, ale také nadšenci do exotické i lokální kuchyně.

beer-fest-nahledNewsletter

Velkolepé pivní radovánky. Zichovec zve na více než 50 druhů piv v doprovodu jídla a hudby

Pivo, káva, ramen, rozšíření provozu oblíbené pražské restaurace a kulinářské kurzy. To všechno přinesl na českou gastroscénu konec srpna.

povidlon-nahledNewsletter

Na Lipno za koupáním a sladkým. Nová cukrárna Povidloň láká na moderně pojatou tradici

Dva týdny utekly jako voda a je tady další gastronomická inspirace, která se stále nese v letně výletním duchu.

Kaple winebarNewsletter

V komplexu Anežského kláštera se objevila nová kavárna. A v Brně otevřeli vinnou kapli

Opět vás zodpovědně informujeme o tom, co nového se na české gastro scéně urodilo. Káva, víno, něco k snědku – od každého máme něco.

Monkey Bar zahradaNewsletter

Hledáte osvěžení v letních vedrech? V Praze můžete zamířit do džungle nedaleko Václaváku

K nepříjemné vlně veder vám přinášíme o poznání příjemnější vlnu gastronomických novinek. Tentokrát se nese v osvěžujícím duchu.

Bistro TopinkaNewsletter

Z redakce do kuchyně. Darina Křivánková šéfovala několika časopisům, teď otevřela bistro v Krumlově

Čas dovolených je tady, to ale neznamená, že vás o aktuálním dění na českém gastronomickém rybníčku nebudeme informovat.

ŽardánNewsletter

Pod Špilberkem se otevřela zahrada ve stylu poutě. Zve na hravé koktejly i jídlo pod širým nebem

Jsou tu pravidelné novinky z české gastroscény. Tentokrát se zaměřujeme na pitný režim, který s rostoucí teplotou nabývá na důležitosti.

Sugar MamaNewsletter

Sugar Mama upeče ročně tisíce dortů. Teď si na Vinohradech otevřela vlastní cukrárnu

Dvě cukrárny, kousek Itálie nedaleko Prahy a festival, jaký tady nebyl. Přinášíme pravidelný přehled toho, co se urodilo na české gastroscéně.

Kamarádka na plovárnuNewsletter

Octové limonády se běžně pijí v Japonsku. Lihovar Landcraft je teď přináší do Česka

Co se v posledních dvou týdnech urodilo na domácí gastro scéně? Máme pro vás přehled novinek, které si nechcete nechat ujít.

bowls-boxedNewsletter

Vejmrda v Trutnově a přírůstek legendárního kebabu v Praze. Přinášíme porci gastronovinek

Máme pro vás čerstvou smršť gastronomických novinek. Povolte si opasky, protože se jich s příchodem května neurodilo zrovna málo.

dimNewsletter

Všechno, jen ne nuda v Brně, kapří hody a další pecky z české gastronomie

Kam na drink a dobré jídlo tentokrát?

gastro_1-1Newsletter

Kafe ve Zlíně, čerstvá porce japonské inspirace z Brna a mazance, kam se podíváš

Kam na drink a dobré jídlo tentokrát?

gastro_1Newsletter

Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

Kam na drink a dobré jídlo tentokrát?

typikaNewsletter

Trochu kávy, trochu vína, navrch koktejl a život je hned hezčí. Kam nás české gastro zaválo tentokrát?

V březnu za kamna nevlezeme, naopak vyrazíme do ulic za něčím báječným k snědku a pití. Jako každých čtrnáct dnů je i nyní co…