Gastronomie
Zátiší otevřelo svůj první fast food. Rychlý fine dining je budoucnost gastronomie, říká Sanjiv Suri
Zakladatel Zátiší Group nechce ustrnout, ale neustále inovovat. V rozhovoru říká, že…
U Dvou kohoutů mají sklep a my ho mohli vidět. A navrch ochutnat piva, která tady staří v sudech
Hospoda Dva kohouti oslavila páté narozeniny a odhalila, co ukrývá ve sklepě. Zdejší vrchní sládek tam přestěhoval pivo do sudů nejen po bourbonu.
Od tlačenky po tresku v majonéze. Jeden z nejbohatších Slováků otevřel v Praze Bistro u Býka
Nedaleko Prašné brány se můžete posilnit gulášem, tlačenkou nebo mezi Slováky oblíbenou treskou. Otevřelo se tu totiž Bistro U Býka.
Přemek Forejt má nové burgery v McDonald’s. Vymýšlel jsem je v Entrée a hladový, to vařím nejlíp, říká
„Vzal jsem věci, které mám sám rád, a složil je podle sebe,“ říká populární šéfkuchař o nových burgerech Maestro pro McDonald’s.
Přes den v korporátu, po večerech řezníci. Češi se inspirovali v USA a rozjeli předplatné na hovězí maso
Oba si rádi dají kvalitní steak. Jan Hanzlík a Lukáš Maršálek hledali, jak si snadno obstarat dobrý kus masa, a nakonec rozjeli vlastní firmu.
Recept na ramen pilovali rok. Když ho začali u Staromáku prodávat, stálo ve frontě přes sto lidí
Milan Tarabík od dětství tíhl k asijské kultuře. Teď v centru Prahy otevřel podnik, kde si nedáte kachnu ani svíčkovou, ale poctivý japonský ramen.
Diskotéka, hospoda a nově i kavárna. Lucerna se rozrůstá, majitel music baru přidal další podnik
Obchod s kabelkami v Paláci Lucerna nahradila kavárna, která se večer mění na bar. Za podnikem stojí Michal Filip, který v Lucerně působí od…
Projedla se Singapurem a pak si s přáteli otevřela vlastní podnik. Asii tu na talíři spojují i s jelítkem
Japonský ramen s kroupovým jelitem, zelňačka s misem a také sladký tančící králíček z Koreje. Nové Bango je úkaz na brněnské gastroscéně.
Zprostředkoval objednávky jídel za miliardu. Choice rychle dobývá Evropu a nabírá desítky milionů
Své zákazníky podle zakladatele českého startupu Alexe Ilyashe nezná 99 procent restaurací. Choice jim v tom pomáhá díky digitalizaci.
Jen hovězí burgery už nestačí a konkurence roste. McDonald's se v Česku chystá přidat více kuřecího
Po roční odmlce zveřejnil McDonald's své výsledky v Česku. Vyrostl na 9,5 miliardy korun a otevírá novou restauraci v pražské ulici Revoluční.
Jaroslav Beck dá na rozlet svých plechovek do Evropy 100 milionů korun. Radit mu bude Tomáš Čupr
Velké ambice s expanzí své ochucené perlivé vody bez sladidel potvrzuje Jaroslav Beck. Značku Cans podpoří velkou investicí z vlastní kapsy.
S octy začali v obýváku. Dnes umí kromě balzamika i miso a svými výrobky zásobí nejlepší české kuchaře
Fascinace Japonskem byla u Václava Smolíka tak velká, že si z daleké země obstaral plíseň a pustil se do výroby saké. U něj to…