V Palírně Radlík představili kolekci blendovaných pálenek. Jejich etikety vytvořila umělá inteligence
Pálenky, které by vznikly spojením odlišných typů ovocných destilátů, jsou velkou raritou.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gastronomie není jen o jídle a pití, ale také o byznysu, investicích, zajímavých lidech, prostředí kolem nás i o budoucnosti stravování. Chceme inspirovat a ukázat, co v Česku i jinde vzniká a kam se bude celé odvětví v dalších letech ubírat.
Pálenky, které by vznikly spojením odlišných typů ovocných destilátů, jsou velkou raritou.…
Cirkularita je v současnosti hodně trendy. Jenže pro někoho nejde o trend,…
Jídla bez masa mohou být zábavná, pestrá a skutečně chutná. Dokazuje to…
Od Staroměstského orloje si to hvězda Hollywoodu zamíří k Vltavě – a…
25. května proběhne české finále soutěže Diageo Reserve World Class. Vítěz si…
Slavný šéfkuchař spojil síly s McDonald’s nejprve jako ambasador, teď ale vytvořil…
Je to fresh, mám to rád? Forejtův fastfoodový song jste si možná…
O vlastním bistru přemýšlela Bára Karpíšková asi osm let. Nyní má už…
Hollywoodský herec na svém novém alkoholu spolupracoval také s člověkem, se kterým…
Průvodce 50 Top Pizza zná každý milovník slavného italského pokrmu. Letos se…
Po dvou týdnech je tady další porce novinek z české gastronomické scény…
Načítám vyhledávání...