Do Brna putují gastronomičtí Oscaři. Má je čokoládovna Ajala, která vyrábí po vzoru indiánů
Filip Teplý se při tvorbě čokolády inspiroval u amerických Mayů. Boduje s ní nejen u…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gastronomie není jen o jídle a pití, ale také o byznysu, investicích, zajímavých lidech, prostředí kolem nás i o budoucnosti stravování. Chceme inspirovat a ukázat, co v Česku i jinde vzniká a kam se bude celé odvětví v dalších letech ubírat.
Filip Teplý se při tvorbě čokolády inspiroval u amerických Mayů. Boduje s ní nejen u…
Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že…
Opět vás zodpovědně informujeme o tom, co nového se na české gastro scéně urodilo. Káva,…
Častější otáčení vede k rychlejšímu propečení. Zjistil to akademik ve spolupráci s počítačovým programem. Kuchaři…
V obci Havraníky vyrostl podle návrhu studia Jakub Cigler Architekti vinařský areál, jehož střecha kopíruje…
Veganské maso v podání Meati Foods se už dostalo na talíře amerických strávníků. Startup se…
Luckin Coffee je čínskou kávovou jedničkou, překonal i Starbucks. I přesto, že před dvěma roky…
Síť restaurací Perfect Canteen naskočila na veganský trend. Rostlinné hodování si jako první užívají zaměstnanci…
Svět zná letošní padesátku nejlepších restaurací. Gastronomii vévodí Evropa, Asie a Jižní Amerika, ta Severní…
K nepříjemné vlně veder vám přinášíme o poznání příjemnější vlnu gastronomických novinek. Tentokrát se nese…
Žádnému strávníkovi neuniklo, že musí při návštěvě restaurace sahat hlouběji do kapsy. Ochota platit za…
Načítám vyhledávání...